sunnuntai 17. marraskuuta 2013

It's happening!

"Teidät on hyväksytty opiskelemaan Bilgin yliopistoon Istanbuliin."


Nyt se odotettu kirje saapui. Aiemmin kuin kuvittelin. Haave ulkomaille muutosta todellakin toteutuu. Voisiko tähän kohtaan huutaa keuhkojen täydeltä onnesta, jännityksestä, ilosta, pelosta ja rohkeudesta?! KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKK!!! Näin sitä mennään ja asiat alkavat tapahtua.


Ihana pieni kotini on löytänyt uuden, oikein mukavan tuntuisen asukkaan poissaoloni ajaksi. Tuntuu oudolta jättää tämä täydellinen pieni koloni, jossa olen ollut niin onnellinen. Toisaalta hienommalta tuntuu se, että tämä kotikolo odottelee täällä kiltisti emäntänsä paluuta näiltä tutkimusmatkoilta ensi kesänä, kun palaan reissultani reppu todennäköisesti täynnä elämänmakuisia kokemuksia.

Edessä on kuitenkin vielä paljon käytännönjärjestelyitä ennen lähtöä: vakuutukset, viisumit, pakkaaminen, kodin etsiminen Istanbulista jne. Tuntuu siltä että hommaa on vielä aika paljon, mutta jotenkin kaikki vaan loksahtaa paikalleen. Ensimmäisenä olen kuitenkin etsinyt itselleni jo yhden hyvän joogaohjaajan uudesta kotikaupungistani. First things first. ;)

Uusi vaihe Istanbulissa alkaa mitä todennäköisimmin helmikuun alussa ja sen jälkeen saankin keskittyä opiskeluun, uuteen kulttuuriin, uusiin ihmisiin ja jännittäviin kokemuksiin täysipäiväisesti. Ei hullummin järkätty kevät, vaikka itse sanonkin.


Ennen Istanbulia tapahtuu myös muitakin jännittäviä asioita. Olen lähdössä ensimmäiselle työmatkalleni joulukuussa verkostoitumaan tanssialan ammattilaisten kanssa. Melkoinen mahdollisuus tämäkin! Hienoa on myös se, että tapahtuma järjestetään Lissabonissa, missä en ole vielä koskaan ehtinyt käymään. Nyt pääsen tutustumaan tähänkin upeaan kaupunkiin ja kulkemaan sen ilmeisen mielenkiintoisia katuja.


Ja koska mikään ei tässä vaiheessa tunnu riittävän, olen suuntaamassa Aasiaan reppureissulle ennen Istanbuliin muuttoa. Huh, oman elämän ihanuus hengästyttää aika paljon. Olen ostanut menolipun Bangkokiin, joka lennättää minut seikkailulleni juuri ennen vuodenvaihdetta. Pääsen nostamaan maljan tulevalle vuodelle varpaat lämpimässä rantahiekassa parhaan ystävän kanssa. Aikamoista! Olemme suunnitelleet heti matkan alkuun suorittavamme sukelluskortin, jonka jälkeen kaikki suunnitelmat ovat avoinna. Ja siis oikeasti, ensimmäisen kolmen päivän jälkeen meillä ei ole minkäänlaista suunnitelmaa. Keskusteluissa on välähtänyt sanat: Singapore, Bali, Kuala Lumpur, Vietnam, jooga, rantabileet, auringonotto, nukkuminen ja hyvä ruoka. Ihan vain mainitakseni muutamia. Katsotaan mitä tulee tapahtumaan ja missä...

Joulun jälkeen heitän siis repun selkään ja suuntaan Aasian kautta Istanbuliin ja lopulta ensi kesänä kotiin. Tätä ennen minulla on toki vielä yhdet testit läpäistävänä. Ja juu, ne on ne kaksivuotiskontrollit.. Ei varmaan tarvitse kuvailla kuinka paljon tämä virstanpylväs jännittää. Mutta siitä sitten erikseen! Blogi alkaa varmaan hetki hetkeltä muistuttaa enemmän matkapäiväkirjaa, kun lähtö (tai lähdöt tarkemmin sanottuna) lähenevät. Toivottavasti nautitte! Ainakin minä aion ;)Ihan pian valmiina lähtöön!


<3: S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti