perjantai 2. joulukuuta 2011

Kooma

Ai kauhia mikä väsymys eilisen tiputuksen jäljiltä. Voisin nukkua tauotta.

Nälkäkin on, mutta ruoka ei oikein maistu ja nyt sen olisi pakko maistua, koska paino on tippunut edelleen. Lääkärit ei vaikuttaneet olevan kuitenkaan huolissaan vielä, mutta itseäni se asia ressaa. Sain kaiken lisäksi tippakäteen laskimotukkotulehduksen, kiitos hentojen suonteni. Valkosolut olivat kohoamassa tämän aamuisten verikokeiden perusteella, mutta kalium arvot puolestaan olivat tipahtaneet ja nyt popsin tabletteja saadakseni ne ylös.

Olo on kuin zombiella, mutta toivotaan että se lähtee tästä taas ylämäkeen parin päivän päästä. Nyt kuumaan suihkuun, kiitos!

Sohvaperuna kuittaa!

1 kommentti:

  1. Mitäpä jos haet nyt sitä viherjauhetta, mitä lääkärikin suositteli. Se on elävää ravintoa kuivatetussa muodossa.
    Voisiko ruoka mennä paremmin alas smootheina? Marjat ja hedelmät myös, mutta avocado, parsa, parsakaali ennen kaikkea. Smootheista on pikkukirja luultavasti nurkan takana Suomalaisessa kirjakaupassa. Osta tehosekoitin jos ei vielä ole. Sitten vaan ruoka juomalasiin ja siitä vähitellen alas maistui tai ei. Aina on parempi syödä elävää, kuin kypsennettyä ravintoa. Seuraavan tiputuksen jälkeen olemme jo Suomessa kokkaamassa sinulle.
    Eilen olimme syömässä hollantilaisen naisen kanssa, joka sai Hodkinin 3 vuotta sitten ja parani. Valitettavasti tuli vakavampi, toisenlainen syöpä, ,joka on levinnyt pahasti. Sytoja nyt jo vuoden putkeen. Oli iloinen ja sanoi ettei nyt voinut ollenkaan huonosti. Mielialaa ja ruokaa hänkin painotti.

    VastaaPoista