keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Hyvä päivä

Tänään heräsin pitkään nukutun yön jälkeen levänneenä ja hyvillä mielin. Eilinen soitto hymyilytti heti silmät avattuani ja päätin tehdä tästä päivästä hyvän. Laitoin rentouttavaa musiikkia soimaan ja olen kuluttanut koko päivän hyvää kirjaa ahmien. Kyllä tuleva terveys vaan nostattaa mielialaa.

Odotan innolla perjantaista lääkärikäyntiä, jotta hoitojeni viimeinen osa saadaan alulle. Vaikka tämä rumba ei tosiaan ole vielä ohi, eilinen hyvä uutinen nosti minut jonkinlaisesta aallonpohjasta ja nyt tuntuu siltä että pian keikun taas myös siellä aallonharjalla. Täytin eilen kalenterini luentoaikatauluilla ja odotan innolla, että pääsen ensi keskiviikkona painamaan pakarani (vaikkakin hieman pienentyneet sellaiset) koulun penkille. Ja hei, ilmoittaudun valokuvauskurssille! Kuinka mahtavaa!

Minulla on siis tosiaan varattuna jo kampaaja-aikakin niin kuin aiemmin mainitsin ja tänään sitä hieman vielä muokkailtuani saan siis uuden kuontalon helmikuun alusta alkaen. Tiedän jo millaisessa frisyyrissä haluan kevättä mennä eteenpän, mutta maltan odottaa vielä siihen asti että loputkin tippuvasta kuontalostani ovat jääneet harjaani, jotta voin myös tältä osin aloittaa puhtaalta pöydältä. Illalla suuntaan nokkani kohti kotikotia, jossa odottavat äiti ja veljen perhe. Tänään meillä on ehkä syytä hieman juhlia. Minä menen kovaa vauhtia kohti terveyttä ja veljeni on ollut kuukauden tupakoimatta. Upeaa!


Tämän päivän tunnelmia kotoa.

1 kommentti:

  1. Ihania uutisia olet saanut! Nyt vain nauttimaan "uudesta" elämästä ja suunnittelemaan kivoja asioita, ihan niin kuin olet tehnytkin.

    Aurinkoisia tulevia päiviä!

    VastaaPoista