keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Takaisin kouluun

Paluu arkeen on alkanut. Tänään oli ensimmäinen koulupäivä ja voi pojat, se tuntui hyvältä! Ensimmäisenä kurssina festivaalituotanto, eli ei siinäkään mitään valitettavaa. Myönnettävä kuitenkin on, että aamuherätys ei ollut lempeimmästä päästä. Illalla ei nukkumatti meinannut tulla kylään ja aamulla bussille kömpiessä pakkanen iski kovan nyrkkinsä uniseen naamaani. Mutta nimenomaan sitä kauan kaivattua ihanaa arkea se oli silti!

Aamulla koululle päästyä oli ihanan normaali olo ja vaikka näin illalla vähän väsyttääkin niin kyllä ne rutiinit vaan tuo päiviin voimaa. Ruoka maistuu paljon paremmin kun ei nuku puoleen päivään asti ja jaksaa vähän kävellä. Edes sen koulun ja bussipysäkin välisen matkan. Arki yritti myös talvitakin muodossa koetella tänään kärsivällisyyttä. Siitä kaikkein lämpimimmästä takista hajosi vetoketju! Ei varsinaisesti kuitenkaan harmita, koska nyt on hyvä syy shoppailulle.

Nyt ei irtoa tämän järkevämpää. Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille! Minä suuntaan nyt presidenttitentin pariin, koska en ole vieläkään varma valinnastani.



Huom! Jostain syystä en pääse vastaamaan kommentteihin, mutta yritän ratkaista ongelmaa. Katsotaan kuinka kauan se vie näillä atk-taidoilla.

1 kommentti:

  1. Festarikurssille motivaatioksi: http://www.youtube.com/watch?v=ngZ0-ByBbS0 :)

    VastaaPoista