sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hyvästi nainen!

Eilen avasin ponnarini pitkästä aikaa kunnolla ja harjailin hiuksia suoraksi. Ei ehkä olisi kannattanut. Tuntuu, että päälaki alkaa paistaa tämän älyttömästi ohentuneen tukkani läpi ja se ei tunnu hyvältä.

Miksi nyt? Olen saanut jo hyviä uutisia sairaalasta ja tämän syöpäkamppailun piti olla jo loppusuoralla. Miksi se tukka tippuu nyt? Ja kun kulmakarvatkin on lähtenyt niin kovin naiselliseksi ei voi oloaan tuntea. Katsoin paljon kuvia naisista joilla on upeat lyhyet hiukset, mutta jostain syystä en näe itseäni sellaisissa hiuksissa. Etenkään ilman kulmakarvoja.

Kokeilin myös peruukkiani tänään aamulla kaiken varalta. Se on värikypärä. Piste. Ja olen aivan varma, että kun vedän sen päähäni niin jokainen kaduntallaaja sen huomaa.

Tulipa siis taas tiputus tämän jo tovin jatkuneen hyvän olon päätteeksi.

1 kommentti:

  1. Sun tukka näytti kyllä tosi hyvältä, ainaki vielä muutama päivä sitten ku nähtiin! Vaikka yritin "kattomalla kattoa" että onko se tippunu nii en huomannu mitää normaalista poikkeavaa..eli en usko että se sillon muistakaan näyttäs oudolta. Luulen, että susta itestä vaan tuntuu hurjalta ku tiiät miten paljo sitä on lähteny. Mutta niinhän sitä saattaa välillä lähtä muutenkin, ilman hoitoja, esim stressin takia. Mulla lähti ihan hulluna joskus vuosi sitte, ilman mitään syytä. Nyt höpötykset pois, et kyllä vielä ainakaan tarvi peruukkia, näytät upeelta!! <3 :)
    -Annika

    VastaaPoista