perjantai 18. marraskuuta 2011

Autuas yö ja autuas olo

Heräsin aamulla pirteänä ja hyvinvoivana huolimatta eilisestä  Herra Hodarin rääkkäämisestä. Aika paljon olen kyllä vedellyt pahoinvointilääkkeitä, vatsansuojalääkkeitä ja munuaistensuojalääkkeitä, mutta olo on kaikesta huolimatta melko normaali. *Koputan  puuta*. Toivotaan, että saan jatkaakin tällaista korkealentoa.

Aamulla oli pakko repiä hiuksia asteen verran kovemmin ja testata  joko ne jäisi käteen. No yllätys yllätys, ei jääneet. :D Nimim. varjoainetta juonut odotteli, että vatsa alkaisi hehkua.

Tämä on se päivä kun meidän kotiin tulee tiskikone! Oi onnea ja autuutta ja vähentyneitä tiskiriitoja. <3 Tämän lisäksi ajattelin lähteä tuhlaamaan vakuutusrahojani kauan haaveilemiini yöpöytiin ja kirjahyllyyn. Mmmmm. Life's good!

Ainoa huono uutinen oli, että saavutan matalasolutasoni n. viikon päästä sytkyistä, mikä tarkoittaa sitä että se menee päälleikäin työpaikan pikkujoulujen kanssa. Damn! Silloin tartuntariski on kaikkein suurimmillaan ja viisasta olisi kuulemma pysytellä suurista väkijoukoista poissa. Rouva Omahoitaja taitaa saada ensi viikolla kunnon ruikuti ruikuti- puhelun. ;)

1 kommentti:

  1. Tiskikoneen hankinta vähentää parisuhteen riitoja 70%, kerrottiin muistaakseni Hesarissa joskus taannoin.

    VastaaPoista