perjantai 4. marraskuuta 2011

Laidasta laitaan

Eilen ei ollut hyvä ilta. Lueskelin taas faktoja sairaudestani ja yhtäkkiä nuo prosentit (80-90%) alkoivat tuntua liian vähäisiltä. Äkkiä tajuntaani iski se fakta, että kaikki eivät tästä sairaudesta selviä. 20% tuntuu nyt kovin suurelta luvulta. Ja tiedän, monissa muissa syöpätaudeissa prosentit ovat paljon huonommat, mutta rehellisesti sanottuna se ei liikuta tällä hetkellä pätkääkään.

Tämän tunteenpurkauksen jälkimainingeissa päätin kertoa osalle ystävistäni tästä blogista. En ollut lainkaan varma mikä reaktio tulisi olemaan, mutta jälleen kerran sain todistaa luuloni vääriksi ja ystäväni kultaakin kalliimmiksi.

Jotta tunteet eivät vain olisi liian tasapainossa aion lähteä tänään illalla koulumme Halloween-bileisiin ja huomenna osa ystävistäni tulee meille viettämään iltaa (toivottavasti) hyvän ruuan ja juoman merkeissä. :D AH, tätä tunteiden vuoristorataa!!

Lääkärin vastaanottoni on 15.11, jolloin pitäisi olla selvillä tautini levinneisyysaste ja ymmärsin, että hyvin pian sen jälkeen alkaa hoidot. Joten nyt kun vielä jaksaa niin party party! Toivon myös kuuluvani siihen joukkoon jolle sytostaatit eivät aiheuta pahaa oloa ja jaksan bailata läpi hoitojen, mutta oman kroppani tuntien uskallan epäillä tätä. Nimim. anestesialääkkeistä suonitulehduksen saanut. Innolla jään odottamaan kuinka suoneni reagoivat solumyrkkyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti