keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Odottelu alkakoon

Ja totta tosiaan. Taas odotellaan tuloksia. Olen käynyt nyt viimeisen kolmen päivän aikana jos jonkin näköisissä testeissä ja tänään oli viimeinen PET-TT-kuvaus. Sain taas yhden reiän lisää kyynärtaipeen suoneeni, josta tällä kertaa työnnettiin sisään radioaktiivista ainetta!! Minun sanottiin säteilevän seuraavat 2-3 tuntia, joten en saisi olla raskaana olevien naisten lähellä. Varmasti terveellistä kamaa. No mutta, nyt siis odotellaan yhteenvetoa kaikista näistä testeistä ja kuvista, joiden perusteella saadaan selville syöpäni levinneisyysaste ja sen jälkeen voidaankin aloittaa hoidot.

Ja jotta homma ei kävisi liian tylsäksi jouduin varailemaan tähän samaan syssyyn tietenkin hammaslääkärin, jotta hampaani ovat varmasti valmiit ottamaan vastaan sytostaatit. Hampaita kun ei oikein mielellään hoidettaisi noiden sytojen aikana. Tai ainakaan ne eivät saisi tulehtua. Ensi viikolla on vielä aika suuhygienistille ja sen jälkeen purukalustonikin pitäisi olla taisteluasemissa. Sain aivan mielettömän ihanaa palvelua Keravan kunnallisessa hammashoitolassa ja perään toivoteltiin vielä kovasti jaksamista ja onnea tähän syöpämittelöön. Kiitos heille!

Nyt alkaa mielessä häämöttämään jo mukavammatkin asiat. Perjantaina lähden tyttökavereideni kanssa pitkäksi viikonlopuksi Amsterdamiin!!! Mikä ihana tapa nollata pää hetkeksi ennen hoitojen aloitusta. Ja näin ei tarvitse niin paljon miettiä sitä tiistaina koittavaa lääkärin vastaanottoakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti