keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Pieniä välivoittoja!!!!!!!

Puhelin soi klo. 12.57. Arvasin heti numerosta, että lääkärihän siellä soittelee eilisten väliverien tuloksia. Tärinä alkoi about heti. Ensin hän kyseli vointeja ja kertoi sen jälkeen verikokeiden tulokset. Muuten kaikki oli kuulemma ok, mutta nuo surullisen kuuluisat valkosolut olivat aivan alakantissa. Ihan niillä rajoilla voiko hoitoa antaa huomenna niin kuin on suunniteltu. Hän teki kuitenkin hoitopäätöksen, koska etenkin näin alkuvaiheessa on tärkeää saada hoidot ajallaan. Infektioriski kasvaa, mutta alla pari syytä miksi jaksan vältellä niitä paremmin:

A) Kaikki luuydinnäytteiden tulokset olivat tulleet ja ne olivat PUHTAAT!!

B) Lymfoomameeting oli käsitellyt tapaukseni maanantaina ja tullut siihen tulokseen, että selviän kahdella ABVD-hoidolla eli neljällä tiputuksella!!!! Huomisen hoidon jälkeen ollaan siis jo puolessa välissä. Viimeinen tiputus on suunniteltu joulun välipäiville ja alkuvuodesta olisi vielä vastassa sädehoidot, mutta jos kaikki menee hyvin niin tämän paketin pitäisi olla kasassa siis puolta nopeammin kuin odotimme!

Voi tätä riemun määrää! Tärisen vieläkin. Nyt ei oikeastaan pysty muuta sanomaankaan.

6 kommenttia:

  1. Oi, miten ihania uutisia!! Oon tosi tosi iloinen siun puolesta, erityisesti tuosta hoitojen lyhenemisestä. Neljä kertaa sytostaatteja menee yllättävän nopeesti (2kk ei oo todellakaan pitkä aika)! Tiiätkö, saatko sädetystä vielä päälle sitten? Miulla alkaa näillä näkymin sädehoidot tammikuussa, ja niitä on 15-18 kertaa :)

    Tulin nyt kyllä tosi onnelliseks siun puolesta, ihan mahtava homma!

    VastaaPoista
  2. Tuohon leukkariasiaan unohtui kommentoida:

    Miulla oli kans leukosyytit ihan pohjalukemissaan ennen toisia hoitojani, mutta ne pystyttiin kyllä onneksi antamaan. Sen jälkeen sain määräyksen, että miun pitää piikittää itteeni mahaan jokaisen hoidon jälkeisinä neljänä iltana sitä valkosolukasvattajaa tms. Aluks pelkäsin sitä pistämistä, mutta nykyään menee jo sekin rutiinilla! Joten dount wori, tähänkin ongelmaan on ratkaisu :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla! Cheek sanois tähän jippikayjei sä tsiigaat voittajaa! (ps. meinasin postata ton cheekin videon sulle mut se on melko, sanoisinko, rohkea, niin en postannut, mut vaikka kuulostaa kornilta niin sanat on aika osuvat!) :) Ja halit täällä ekan kuukauden selättämisestä, ainahan sanotaan että eka kerta on pahin, joten tästä ei ku etiäppäin! <3

    VastaaPoista
  4. Hahahahaa Petra! Mä nään jo meidät tykittämässä tuota biisiä jossain tanssilattialla kun tää on ohi. :D Kiitos! <3

    Ja elina: Oon itekin ihan fiiliksissä tuosta hoitojen lyhentymisestä. :)Neljän tiputuksen jälkeen otetaan TT:t ja jos kaikki on silloin hyvin niin munkin pitäisi saada käsittääkseni tammikuussa vielä sädehoidot ja sit tän homman pitäis olla paketissa. Toivotaan siis parasta! :) Kiitos sullekin tsempeistä!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana lukea mahtavia uutisia ja ihan kuule samastuin tuohon sun "tärinään" kun näkee mistä numerosta soitetaan! MUTTA ON SE AINA HELPOTUS KUN UUTISET ON HYVIÄ!!!!! :D
    Mulla loppu eilen sädetys (25x) ja ei kummempia oireita ollut koko 5 viikon aikana (Jos ei pieniä päässä vika oireita lasketa;) ) muutakuin että sädetysalue on ruskea kuin olisin ollu ulkomailla :D
    Nyt sitten tammikuun alussa töhtori leikkaa loput paskat pois ja toivotaan että se olis kanssa sitten siinä..... :D
    Mutta haluan kyllä mainostaa ostin sädehoitoa varten logonan rasvaa aloevera + vanilja ja kerran päivässä rasvasin alueen ja viikonloppusin en ollenkaan jostain syystä niin ei tullu palovammoja ... :) No ehkä hiukan "appelsiini ihoa" mutta siis tosi vähin vaurioin.... :)
    Ja olivat tosi ylättyneitä sädehoitoyksikössäkin että onpa hyvä rasva vaikka he aina suosittelee perusvoidetta :)

    VastaaPoista
  6. Jeeeeeeeeeeee!!! <3 Ihanaa <3 Saitko kaupungilta maksusitoumuksen peruukkiin, vai oliko HUS:in? Ja millanen löyty?
    Ja ainakin meidän kokemuksella sädetykset on helpompi nakki - HUOMATTAVASTI - ku kemot, niiden aikana käytiin normisti töissä ja harrastuksissa jne, eikä tullut ihoon mitään jälkiä vaikka useampaan kohtaan sitäkin on tykitetty.. joten tsemppiä, enää muutama kerta sytoja ja sit voi alkaa tanssia sitä Cheekiä! ;)
    <3

    VastaaPoista